Καλώς ήρθατε στο Energyproject.gr
energy
 

Προφίλ

Προφίλ της Energy Project

Η «Energy Project» είναι μια τάχιστα αναπτυσσόμενη τεχνική εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται από το 2006 στους τομείς της μελέτης, επίβλεψης και εκτέλεσης των ηλεκτρομηχανολογικών, φωτοβολταϊκών έργων καθώς και έργων φυσικού αερίου.
Οι ιδρυτές της Energy Project είναι μια ομάδα Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Η πολύχρονη εμπειρία τους καθώς και οι γνώσεις τους είναι δύο από τα «συστατικά» τα οποία βοηθούν στην παροχή ολοκληρωμένων και πάνω από όλα οικονομικών λύσεων σε συνδυασμό πάντα, με τις καθοριστικές συνεργασίες τις οποίες πετυχαίνουν με τους προμηθευτές τους.
Το έμπειρο προσωπικό παρακολουθεί συχνά σεμινάρια, ημερίδες και εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να είναι ενημερωμένο όσον αφορά τις τελευταίες τάσεις και προϊόντα που αφορούν στον κλάδο. Η συνεχής προσπάθεια της εταιρείας για παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, οι άρτια καταρτισμένοι μηχανικοί, τα εξειδικευμένα συνεργεία αλλά και οι καθοριστικής σημασίας συνεργασίες εγγυώνται μια άρτια τεχνική εγκατάσταση με σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και τη μεγιστοποίηση του οικονομικού οφέλους της επένδυσή σας.
Η «Energy Project» είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε μελέτη , επίβλεψη κι εκτέλεση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Διαθέτει ολοκληρωμένη υλικοτεχνική υποδομή τόσο σε τεχνικά προγράμματα όσο και σε υπολογιστικά, σχεδιαστικά CAD, προσομοίωσης ηλιοθερμικών - γεωθερμικών - φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM), σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP). Οι σταθμοί εργασίας Η/Υ και οι εκτυπωτικές διατάξεις (plotters και printers) είναι ενσωματωμένες σε ένα σύγχρονο δίκτυο με κεντρικό server και δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης.Τμήμα κατασκευών I.Τμήμα Μελετών - Σχεδίασης


Τμήμα κατασκευών II.Τμήμα Κατασκευών


Τμήμα κατασκευών III.Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

 
energy
 
Η ENERGY PROJECT ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ENERGY PROJECT έχει την τιμή να συμπεριλαμβάνεται στους τέσσερις επίσημους συνεργάτες του ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και συνεχίζουμε .....
energy
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Η Energy Project είναι Εξουσιοδοτημένος Εμπορικός Συνεργάτης της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής.


Περισσότερα
energy
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Καλέστε μας τώρα για να ενημερωθείτε για τις τελευταίες ισχύουσες διατάξεις καθώς και να πάρετε προσφορά για την εγκατάσταση φυσικού αερίου στο διαμέρισμά σας.
 
Αρκαδίας 21, Χαλάνδρι, 15234, T.: 210 6000461, F.: 210 6001979, email:
ON SOCIAL MEDIA: Facebook Twitter Facebook
POWERED BY MARINET