Καλώς ήρθατε στο Energyproject.gr
energy
 

Φωτοβολταϊκά

Το τμήμα Φωτοβολταϊκών της Energy Project στελεχώνεται από μία άρτια καταρτισμένη ομάδα μηχανικών, έτοιμη να σας προσφέρει ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις. Σκοπός της εταιρείας είναι να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες του πελάτη και να τον κατευθύνει προς τη βέλτιστη και αποδοτικότερη λύση.image

- Φωτοβολταϊκά συστήματα σε στέγες και ταράτσες διασυνδεδεμένα στη Δ.Ε.Η.
- Βιομηχανικές Φ/Β Εφαρμογές.
- Επίγειες Φ/Β εφαρμογές.
- Μη διασυνδεδεμένα συστήματα.


Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα των Φ/Β εγκαταστάσεων είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε :

Αυτοψία του χώρου

Έμπειρος μηχ/κός πραγματοποιεί αυτοψία στον υποψήφιο προς εγκατάσταση χώρο, ενώ ταυτόχρονα είναι στη διάθεση του πελάτη για να τον βοηθήσει με την οποιαδήποτε απορία σε ό,τι αφορά στα Φωτοβολταϊκά. Διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (Solmetric SunEyeTM 210) , είμαστε σε θέση να σχεδιάζουμε τις Φ/Β εγκαταστάσεις με τρόπο που εξασφαλίζουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.Προμελέτη του συστήματος κι έκδοση προσφοράς

Έπειτα από την αυτοψία του μηχανικού σας παρέχουμε λεπτομερή προσφορά για την υλοποίηση του Φ/Β συστήματος. Επίσης πραγματοποιείται μέσω σχεδιαστικού προγράμματος η χωροθέτηση των πλαισίων , έτσι ώστε να αντιληφθεί καλύτερα ο ενδιαφερόμενος τις επεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν.

Πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη

Με χρήση κατάλληλου λογισμικού προγράμματος πραγματοποιείται μελέτη σκοπιμότητας της επένδυσης.

Χρηματοδοτικές λύσεις

Η Energy Project είναι σε θέση να σας ενημερώσει για τις χρηματοδοτικές λύσεις που προσφέρουν μεγάλοι τραπεζικοί οργανισμοί.

Διαδικασία έκδοσης αδειών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Το τμήμα μελετών της Energy Project αναλαμβάνει υπεύθυνα και σε σύντομο χρονικό διάστημα τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών για την έκδοση της άδειας παραγωγής ηλ. ενέργειας. Επίσης διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία και σε πολεοδομικά θέματα και διαδικασίες που τυχόν προκύψουν.

Προμήθεια υλικών & εξοπλισμού

ΕξοπλισμόςΕπιλέγουμε πιστοποιημένα υλικά τελευταίας τεχνολογίας από την ευρωπαϊκή αγορά, έχοντας πάντα υπόψη τη σχέση κόστους, ποιότητας και αξιοπιστίας. Έτσι εξασφαλίζουμε για εσάς την μέγιστη δυνατή απόδοση, ασφάλεια και μακροβιωσιμότητα για το φωτοβολταϊκό σας σύστημα.

energyproject Εγκατάσταση του Φ/Β συστήματος

Τα συνεργεία της Energy Project είναι άρτια εκπαιδευμένα στον τομέα των συστημάτων παραγωγής κι εξοικονόμησης ενέργειας . Επίσης, βασικό μέλημα της εταιρείας μας είναι η πιστή τήρηση των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής στο εργοτάξιο. Έτσι, σε όλα μας τα συνεργεία υπάρχει επικεφαλής αδειούχος ηλεκτρολόγος. Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στις επεμβάσεις στεγανοποίησης που πραγματοποιούνται κατά τη φάση της κατασκευής, όπου χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα συνεργεία και πιστοποιημένα υλικά ( μονωτικά της Sika, Χημικά αγκύρια της Hilti).

Επίβλεψη της διαδικασίας υλοποίησης του έργου

Κατά τη διάρκεια υλοποίησης του έργου υπάρχει πάντα επιβλέπων μηχανικός , ο οποίος διασφαλίζει την τήρηση των προδιαγραφών του εκάστοτε έργου καθώς και την πιστή εφαρμογή της μελέτης που έχει πραγματοποιηθεί.

Δυνατότητα συντήρησης της Φ/Β εγκατάστασης

Η Energy Project δίνει τη δυνατότητα σύναψης συμβολαίου συντήρησης της Φ/Β εγκατάστασης. Εμείς με σύμμαχο την τεχνογνωσία μας, σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές , αξιόπιστα με ολοκληρωμένες λύσεις , υπεύθυνο σχεδιασμό , εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη.
 
energy
 
Η ENERGY PROJECT ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ENERGY PROJECT έχει την τιμή να συμπεριλαμβάνεται στους τέσσερις επίσημους συνεργάτες του ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και συνεχίζουμε .....
energy
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Η Energy Project είναι Εξουσιοδοτημένος Εμπορικός Συνεργάτης της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής.


Περισσότερα
energy
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Καλέστε μας τώρα για να ενημερωθείτε για τις τελευταίες ισχύουσες διατάξεις καθώς και να πάρετε προσφορά για την εγκατάσταση φυσικού αερίου στο διαμέρισμά σας.
 
Αρκαδίας 21, Χαλάνδρι, 15234, T.: 210 6000461, F.: 210 6001979, email:
ON SOCIAL MEDIA: Facebook Twitter Facebook
POWERED BY MARINET