Καλώς ήρθατε στο Energyproject.gr
energy
 

Ενεργειακή Επιθεώρηση

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ- ΔΡΟΣΙΣΜΟΣ

Η ENERGY PROJECT, στη συνεχή προσπάθειά της να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν τη μελέτη και την εγκατάσταση ενδοδαπέδιου συστήματος θέρμανσης - δροσισμού. Η μακροχρόνια εμπειρία μας καθώς και οι καθοριστικές συνεργασίες μας με καταξιωμένες προμηθευτικές εταιρίες εγγυάται μια άρτια τεχνικά εγκατάσταση και σωστή, αποδοτική, οικονομική λειτουργία αυτής.

Λίγα λόγια για την ενδοδαπέδια

Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι ένα σύστημα θέρμανσης , το οποίο λειτουργεί με νερό χαμηλής θερμοκρασίας, από 35°C - 45°C, που κυκλοφορεί σε σωλήνες εγκιβωτισμένους στο δάπεδο. Η θέρμανση διαχέεται ομοιόμορφα στο χώρο μέσω ακτινοβολίας ζεσταίνοντάς τον και προσφέροντας μια αίσθηση θερμικής θαλπωρής, με χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.
Η χρήση του δαπέδου σα θερμαντικό σώμα πάρα πολύ μεγάλης επιφάνειας είναι το χαρακτηριστικό που προσδίδει στη δαπεδοθέρμανση την πλειοψηφία των πλεονεκτημάτων που εμφανίζει.

Πλεονεκτήματα Ενδοδαπέδιας θέρμανσης

Τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι τα ακόλουθα:
Θερμική άνεση και υγιεινό περιβάλλον.
Ομοιόμορφη θερμοκρασία στον χώρο, θέρμανση με μείωση της θερμοκρασίας από τα πόδια προς το κεφάλι και έλλειψη της ξηρότητας του αέρα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.
Αισθητική αναβάθμιση και εξοικονόμηση του εσωτερικού χώρου της κατοικίας.
Απόλυτη ελευθερία στη διαμόρφωση των χώρων, λόγω απουσίας των μονωμένων συμβατικών θερμαντικών σωμάτων.
Δεν υπάρχουν καμίας μορφής εμπόδια στο χώρο μας.
Καθαροί χώροι, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών του νερού και της έλλειψης ρευμάτων αέρα ώστε να μην υπάρχουν μαυρίσματα στους τοίχους.
Δυνατότητα δροσισμού κατά τη θερινή περίοδο.
Εξοικονόμηση ενέργειας.
Η μη ύπαρξη ρευμάτων αέρα, η μείωση απωλειών από την οροφή και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας του νερού ως θερμαντικό μέσο, οδηγούν σε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Κατασκευαστικές Φάσεις

Προκειμένου να υλοποιηθεί ένα έργο ενδοδαπέδιας θέρμανσης, συναντάμε τις ακόλουθες φάσεις: Α. Φάση : Εκπόνηση μελέτης εφαρμογής από το τμήμα μελετών της Energy Project, το οποίο έχει την ευθύνη του σχεδιασμού κι επιλογής των καταλληλότερων υλικών για την εκτέλεση του έργου

επιθεώρηση
Β Φάση : Φάση οργάνωσης εργοταξίου και υλοποίησης του έργου. Κατά τη φάση αυτή ο επιβλέπων μηχ/κός μεριμνά για την τήρηση όλων των διαδικασιών εκείνων που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στις ακόλουθες φωτογραφίες διακρίνονται κάποιες φάσεις κατασκευής ενός σύγχρονου συστήματος ενδοδαπέδιας

επιθεώρηση

Φώτο 1. Καθαρισμός της τελικής επιφάνειας ,όπου θα ακουμπήσει η μορφόπλακα

επιθεώρηση

Φώτο 2. Τοποθέτηση περιμετρικής ταινίας

επιθεώρηση

Φώτο 3. Τοποθέτηση μορφόπλακας και δημιουργία αρμών διαστολής

επιθεώρηση

Φώτο 4. Στρώσιμο σωλήνα σε πλάκα κόμβων

επιθεώρηση

Φώτο 5. Σύστημα συλλεκτών ενδοδαπέδιας θέρμανσης

επιθεώρηση

Φώτο 6. Τοποθέτηση σιλό για την τροφοδότηση με θερμομπετό

επιθεώρηση

Φώτο 7 . Στρώσιμο τσιμεντοκονίας θέρμανσης (θερμομπετόν) κατά DIN18560 και DIN EN 13813
 
energy
 
Η ENERGY PROJECT ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ENERGY PROJECT έχει την τιμή να συμπεριλαμβάνεται στους τέσσερις επίσημους συνεργάτες του ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και συνεχίζουμε .....
energy
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Η Energy Project είναι Εξουσιοδοτημένος Εμπορικός Συνεργάτης της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής.


Περισσότερα
energy
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Καλέστε μας τώρα για να ενημερωθείτε για τις τελευταίες ισχύουσες διατάξεις καθώς και να πάρετε προσφορά για την εγκατάσταση φυσικού αερίου στο διαμέρισμά σας.
 
Αρκαδίας 21, Χαλάνδρι, 15234, T.: 210 6000461, F.: 210 6001979, email:
ON SOCIAL MEDIA: Facebook Twitter Facebook
POWERED BY MARINET