Καλώς ήρθατε στο Energyproject.gr
energy
 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι Έργα - Πελάτες / Ηλιοθερμία / Ηλιοθερμική Εγκατάσταση σε Μεζονέτα

Εγκατάσταση ηλιοθερμικού συστήματος TiSUN Αυστρίας σε διώροφη κατοικία στο Μαρούσι Αττικής. Το σύστημα αποτελείται από 5 επιλεκτικούς συλλέκτες συνολικής επιφάνειας 12,75 τ.μ. και στρωματοποιημένο συσσωρευτή 1000 λίτρων. Έχει σχεδιαστεί και μελετηθεί για κάλυψη έως και 95% σε ζεστό νερό χρήσης και έως 30% εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργία της θέρμανσης. Στο υπόγειο - ισόγειο και δώμα της οικοδομής έχει γίνει εγκατάσταση μονοσωληνίου συστήματος με θερμαντικά σώματα, θερμοστάτη χώρου και θερμοστατικές κεφαλές ανά σώμα. Το κύκλωμα της θέρμανσης έχει υπολογιστεί και κατασκευαστεί με αυτονομία κυκλοφορητών ανά όροφο. Επίσης, στους ορόφους (1ος-2ος) της ενδοδαπέδιας θέρμανσης έχει εγκατασταθεί σύστημα αντιστάθμισης με τρίοδη αναμεικτική ηλεκτροβάνα ελεγχόμενη από την αντιστάθμιση και δεύτερο σύστημα επιτήρησης υψηλής θερμοκρασίας, το οποίο ελέγχει τρίοδη και κυκλοφορητή. Τέλος, έχει εγκατασταθεί επιδαπέδιος μαντεμένιος λέβητας Chappee, ο οποίος ελέγχεται από τον αυτοματισμό του solar station και τίθεται σε λειτουργία για να καλύψει το επιπλέον ποσοστό θέρμανσης και ζεστών νερών χρήσης.

Φωτογραφίες

Η εγκατάσταση των ηλιακών συλλεκτών επιλεκτικής επιφάνειας έχει γίνει στην απόληξη του κλιμακοστασίου, στο δώμα. Λόγο έλλειψης χώρου και για να μη δημιουργηθεί φαινόμενο σκίασης στις σειρές των συλλεκτών, εγκαταστάθηκε οριζόντιος συλλέκτης, ίδιας απόδοσης με τους κατακόρυφους. Συνολική επιφάνεια συλλεκτών 12,75m2 ΠΡΟΣΟΨΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ. Ο Προσανατολισμός της οικοδομής είναι προς το Βορρά. Οι ηλιακοί συλλέκτες πρέπει πάντα να έχουν προσανατολισμό προς το Νότο και για αυτό το λόγο φαίνονται από την πίσω μεριά στην φωτογραφία.

 
energy
 
Η ENERGY PROJECT ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ENERGY PROJECT έχει την τιμή να συμπεριλαμβάνεται στους τέσσερις επίσημους συνεργάτες του ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και συνεχίζουμε .....
energy
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Η Energy Project είναι Εξουσιοδοτημένος Εμπορικός Συνεργάτης της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής.


Περισσότερα
energy
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Καλέστε μας τώρα για να ενημερωθείτε για τις τελευταίες ισχύουσες διατάξεις καθώς και να πάρετε προσφορά για την εγκατάσταση φυσικού αερίου στο διαμέρισμά σας.
 
Αρκαδίας 21, Χαλάνδρι, 15234, T.: 210 6000461, F.: 210 6001979, email:
ON SOCIAL MEDIA: Facebook Twitter Facebook
POWERED BY MARINET