Αντλία Θερμότητας

Τι είναι η αντλία θερμότητας?

Η αντλία θερμότητας είναι ένα ενεργειακά αποδοτικό σύστημα που απορροφά θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος και έχει τη δυνατότητα να μας προσφέρει θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης. Η αντλία θερμότητας έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τη θερμότητα του αέρα του περιβάλλοντος στην οικία και μπορεί να συνδυαστεί άριστα με δίκτυο ενδοδαπέδιας θέρμανσης, σώματα καλοριφέρ ή fan coil units. Η ενέργεια που καταναλώνει η αντλία θερμότητας είναι ελάχιστη, κατά συνέπεια επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης – ψύξης.

Ποιος είναι ο τρόπος λειτουργίας της αντλίας θερμότητας

Με τη χρήση των ψυκτικών υγρών – φιλικών προς το περιβάλλον – η αντλία θερμότητας θερμαίνει ή ψύχει αν χώρο εκμεταλλευόμενη τη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του χώρου και του περιβάλλοντος. Η αντλία θερμότητας είναι το πλέον αποδοτικό σύστημα θέρμανσης – ψύξης καθώς για κάθε ηλεκτρική μονάδα ενέργειας που καταναλώνει για τη λειτουργία της, αποδίδει πολλαπλές μονάδες ενέργειας θέρμανσης ή ψύξης.

Οφέλη εγκατάστασης αντλίας θερμότητας

Η πολυετής εμπειρία της ENERGY PROJECT σε συνδυασμό με την άριστη γνώση της αγοράς των αντλιών θερμότητας μπορεί να σας προτείνει το βέλτιστο συνδυασμό για την εγκατάσταση της δικής σας αντλίας θερμότητας.

Στείλτε μας το μήνυμά σας